Професионална хартија за хигиена

професионални производи за хигиена MAXI LS Тетово

Во нашата палета на производи за хигиена нудиме и професионална хартија компатибилна за нашите држачи за тоалетна хартија, брисачи за раце, како и течен сапун за домаќинства и угостителски објекти.

 

Tags

top