Пелени и влошки

Пелени за возрасни и други производи за инконтиненција, беби пелени, хигиенски влошки, чаршафи за кревети, медицинска ролна и др. Покрај стандардните пелени за возрасни и бебиња ви ја носиме и новата генерација на пелени – гаќи, кои нудат поголема слобода и удобност.

Хартија

Тука можете да ја разгледате нашата палета на производи од хартија за тоалетни и санитарни потреби кои можат одлично да Ви послужат во вашите домаќинства и угостителски објекти.  

професионални производи за хигиена MAXI LS Тетово

Држачи за хартија

Професионални држачи за хартија и течен сапун за угостителски објекти и тоалети

Toaletna hartija, Тоалетна хартија MAXI Тетово, хигиена

Хемија и Хигиена

Останати производи за хигиена за домаќинства и компании, Хемија и Хигиена

Суровини за производители

Џамбо ролни (репро материјал) за производители на тоалетна хартија, салфетки, бришачи за раце и хартиени марамчиња

top