Пелени и влошки

Пелени за возрасни и други производи за инконтиненција, беби пелени, хигиенски влошки, чаршафи за кревети, медицинска ролна и др. Покрај стандардните пелени за возрасни и бебиња ви ја носиме и новата генерација на пелени – гаќи, кои нудат поголема слобода и удобност.

top