За нас

Компанијата Макси ЛС е формирана во 1992, во Тетово, Македонија. Уште од раните почетоци, тимот имаше развиено доверба во соработката со своите партнери, која што беше и е базирана врз високиот квалитет на производите, брзата испорака и прифатливите цени.

Toaletna hartija, Тоалетна хартија MAXI Тетово, хигиена

Хемија и Хигиена

Останати производи за хигиена за домаќинства и компании, Хемија и Хигиена

Суровини за производители

Џамбо ролни (репро материјал) за производители на тоалетна хартија, салфетки, бришачи за раце и хартиени марамчиња

top